Oana Scarlat

Marketing, Customer Care, Coaching

Sunt fascinata de oameni, de adevar si de cunoastere. Cred ca fiecare dintre noi are un dar unic, care abia asteapta sa fie descoperit.  

Lucreaza cu parteneri din cele mai diverse industrii, pentru a le intelege nevoile si a veni cu solutii personalizate de training si dezvoltare care sa ii ajute sa isi ideplineasca obiectivele de business. Coordoneaza proiecte complexe de training, de la analiza de nevoi si pana la incheierea acestora. Organizeaza si modereaza diverse evenimente in cadrul EXEC-EDU.

Oana este manager de marketing si vanzari de 11 ani, cu experienta in sectorul B2B (servicii profesionale) si in managementul de proiecte europene.

A absolvit Facultatea de Litere, un masterat in Marketing si Comunicare in afaceri la ASE Bucuresti si cursul de Manager programe la BLED School of Management, Slovenia. Este absolventa a programului de Excelenta in management EXEC-EDU, dar si a altor cursuri de tehnici de prezentare, marketing si vanzari, leadership, customer service.

Este coach acreditat de Kutschera Institut, Austria.

A sustinut prezentari la conferinte de profil si cursuri de marketing si customer service pentru companii din sectorul IT &C. Sustine sesiuni de coaching individual si workshop-uri de dezvoltare personala.

Este coach si trainer (în formare) – metoda NLP Resonanz Kutchera, Austria

oana_scarlat