Dr. Marcel Duhaneanu

MANAGEMENT INTERNATIONAL

Experienta profesionala

Conduce Fundatia ASEBUSS din 1993, dezvoltand in mod strategic activitatea acesteia, de la supervizarea activitatii academice, financiare si de marketing la colectarea de fonduri, dezvoltarea curriculei si selectia si evaluarea corpului profesoral. Reprezinta ASEBUSS la conferinte internationale si dezvolta permanent componenta internationala a programului EMBA prin parteneriate strategice.

S-a implicat in programe internationale, in cadrul mai multor programe PHARE si colaboreaza in mod constant cu universitati din SUA: University of Washington – Seattle, California State University – Monterey, Kennesaw State University – Georgia. A fost visiting profesor la Pembroke College – Oxford, UK in 1991.

A fost timp de sase ani consultant pentru intreprinzatori, acordand asistenta in elaborarea de planuri de afaceri. Este consultant profesionist pentru IMM-uri fiind certificat de catre Washington State University, USA.

Diplome si performante

Rector al Institutul de Administrare a Afacerilor Bucuresti.

Presedintele Exec-Edu.

Membru fondator si presedinte al Fundatiei ASEBUSS.
Profesor in programul romano-american Executive MBA din anul 1993. Preda cursurile Management strategic global si Management international.
Este doctor in economie, specializarea relatii economice internationale. Este absolvent al programului de Executive MBA al prestigioasei universitati Stanford, promotia 1992. Ca majoritatea membrilor corpului profesoral ASEBUSS, a absolvit Harvard Business School, Central and Eastern European Teachers Programme (1993) si alte programe de specializare in Franta si US.
Este membru a unor cunoscute asociatii profesionale internationale si romanesti, printre care: Executive MBA Council – USA, CEEMAN, Camera de Comert Americana, Global Development Learning Network (GDLN). Face parte din Consiliul Director al LEADERS Romania.
Este autor si coautor a 16 carti, numeroase articole si comunicari stiintifice prezentate in tara si strainatate.

Singurul program din Romania care abordeaza in mod compact si integrat toate functiunile unei afaceri in ansamblul ei. In doar 5 luni, iti antrenezi ...
marcel duhaneanu1

Arii de specialitate

Management international
Strategie globala
Relatii economice internationale
Finante internationale
Agribusiness
Educatia in administrarea afacerilor