Gabriel Petrescu, EMBA

MANAGEMENTUL SCHIMBARII

Experienta profesionala 

A lucrat intr-o varietate de domenii profesionale si educationale cu clienti non-profit, corporatisti si guvernamentali.

In 2003 a obtinut certificatul de Trainer pentru programul “Cine mi-a mutat cascavalul?” si a inceput sa ofere servicii de training unor firme de prestigiu ca: Angelini Pharma, AstraZeneca, Bayer, QAB (Pepsi) Romania, HP Romania, Heidelbergcement, HP, Industrial Access, MarcTel, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Telekom etc.

Gabriel este actualmente Director Executiv la Fundatiei pentru o Societate Deschisa si Managing Director al companiei de investitii Pattern Invest.

De asemenea, Gabriel este implicat in activitatile urmatoarelor organizatii avand diferite pozitii: Membru al Comitetului National de Nominalizare al Eisenhower Fellowships; Membru al Consiliului de Administratie al Centrului de Dezvoltare Economica si al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.

Certificari si performante

In 2002 a urmat un curs de Antreprenoriat la London School of Economics. In 2003 a absolvit programul Executive MBA al ASEBUSS.

Detine o diploma post-universitara in Managementul Firmei din partea Academiei de Studii Economice cu lucrarea „Managementul Schimbarii“.

De-a lungul carierei a beneficiat de o serie de training-uri formale sau de tip “out-door”: 2002, BPP – Outdoor Training; 2000, Harvard Business School – Executive Program – Strategic Perspectives in Non-profit Management; 1999, J.F.Kennedy School of Government, Executive Program for Leaders in Development; 1998, Zirc, Hungary – Concordia Outdoor Training – Advanced Facilitation Seminar; 1998 Vienna, SI Organizational Development Department – Strategy Development; 1997 Budapest, Action Learning Associates USA – Facilitative Leadership – Tapping the Power of Participation.

 

Cine mi-a mutat cascavalul? este un program despre schimbare util pentru adoptarea unei abordari constructive atunci cand te confrunti cu situatii de ...
Leadership 360 este singurul curs de leadership complet şi integrat din România care dezvolta cel putin 10 competente necesare unui lider de succes...
gabi1

Arii de specialitate

Managementul schimbarii