Daniela Murgescu

Business Development

Daniela s-a alaturat echipei EXEC-EDU in 2017 in calitate de Business Development Specialist.

A absolvit Facultatea de Relatii Financiar-Bancare Interne si Internationale in cadrul Universitatii Romano-Americane, fiind licentiata in economie.

De-a lungul timpului, in cei 20 de ani de activitate, a lucrat in diverse industrii printre care telecom (Vodafone Romania – 11 ani ) si sanatate (Regina Maria- Reteaua private de sanatate – 7 ani). Din  2004 a acumulat o experienta bogata domeniul vanzarii consultative si key account management.

In acest timp, a avut ocazia de a gestiona contracte majore cu companii din diverse industrii si sa participe la multiple licitatii si negocieri, atat la nivel national cat si international, reusind in timp sa creeze relatii profesionale de lunga durata.

Din toate acestea a invatat ca indiferent cat de usora sau dificila este cateodata o negociere sau un contract, cel mai mult conteaza –  pe langa experienta si cunostintele dobandite –  o atitudine corecta.

Considera ca respectarea promisiunilor fata de client si construirea unui climat de incredere reprezinta inima unui parteneriat de lunga durata. Ingredientele succesului in profesia sa sunt flexibilitatea si gasirea de solutii adaptate la nevoile clientilor.

poza-profil-366x500_Daniela-Murgescu