Management Drives®

Compania olandeză de consultanţă Management Drives a dezvoltat un instrument extrem de performant, care măsoară felul în care suntem motivaţi să acţionăm, pe baza unui „drive” interior predominant.

Unde – Calea Griviței nr. 6-10, parter, Sector 1, Bucureşti
Când – nu există încă o sesiune programată
Durată –  2 zile

Acest curs poate fi livrat și in-house (personalizat pentru o grupă de participanți din compania ta). Transmite-ne detaliile accesând butonul de înscriere de mai jos.

Mona Zondervan

După o carieră de 11 ani la ING, Mona a hotărât să devină antreprenor şi, la începutul acestui an, a înfiinţat firma Extensa Coaching & Training, o companie care oferă servicii de coaching individual şi de echipă, training şi consultanță în domeniul coaching-ului în context organizaţional.

 • Mona Zondervan

  Mona Zondervan

  Coaching de echipă

 • logo EXEC-EDU ECHIPA br2

  EXEC-EDU

  Your place to grow!

Compania olandeză de consultanţă Management Drives a dezvoltat un instrument extrem de performant, care măsoară felul în care suntem motivaţi să acţionăm, pe baza unui „drive” interior predominant.

Modelul a fost creat în anul 2001, având la baza teoria binecunoscutului psiholog american dr. Clare W. Graves şi cartea Spyral Dynamics a lui Don Beck şi Chris Cowan.

Astăzi, acesta este utilizat de nenumărate companii din peste 30 de ţări din Europa, America de Sud şi Australia, fiind disponibil în 12 limbi.

Simplu, dar în acelaşi timp foarte sugestiv şi util, uşor înţeles, instrumentul oferă, în afară profilului personal, un diagnostic foarte elocvent al culturii organizaţionale, de departament sau de echipă.

La finalul cursului, vei putea să identifici fiecare dintre cele şase tipuri de “drives” (motivatori), adică tendinţa specifică a individ de a gândi şi acţiona într-un anumit fel, pe baza unui impuls interior predominant. Cei 6 motivatori sunt ilustraţi prin 6 culori: roşu, galben, verde, albastru, portocaliu şi violet.

Vei înţelege, de asemenea, felul în care cele 6 culori interacţionează şi vei şti care este felul în care poţi aborda fiecare tip, astfel încât să îl pui în valoare.

 • Înţelegi care este “drive”-ul tău predominant, cu alte cuvinte ce te motivează în carieră, care sunt lucrurile care te încarcă de energie şi cele care te epuizează, ce tip de activitate ţi se potriveşte;
 • Evaluezi felul în care te poţi dezvolta, cunoscându-ţi în profunzime punctele forte, ariile de îmbunătăţire şi provocările;
  Îţi motivezi co-echipierii cu un “drive” diferit, înţelegând felul în care ei acţionează, care le sunt valorile;
 • Conştientizezi care este mecanismul care stă la baza apariţiei conflictelor şi tensiunilor în organizaţie şi cum să le eviţi;
 • Obţii rezultate maxime în propria echipă.

Certificat oferit de EXEC-EDU.

”Colaborarea noastră cu EXEC-EDU a debutat cu programul Basic Lead Development, un program intern de management al Holdingului Porsche destinat „highpotential-ilor” şi tinerilor manageri ai Grupului Porsche în România. Acest program este organizat în fiecare ţară unde Porsche este reprezentat, în România derulându-se trei ediţii, în trei ani consecutiv. Obiectivele acestui program sunt: pregătirea viitorilor manageri ţinând cont de creşterea business-ului grupului Porsche România, dezvoltarea abilitaţilor de management ale tinerilor manageri, creşterea loialităţii faţă de companie, sinergia grupului. Experienţa EXEC-EDU în domeniul educaţiei manageriale, statutul de pionier în România şi profesionalismul colaboratorilor noştri au fost argumentele care au convins şi au condus la începerea parteneriatului nostru. Bună colaborare pe parcursul programului Basic Lead Development, rezultatele participanţilor în program, sinergia creată şi simpatia ce leagă echipele noastre ne îndreptăţesc să recomandăm cu căldură programele dezvoltate de EXEC-EDU.”
Simona Albulescu, HR Manager - Porsche România
”Am apreciat calitatea informaţiilor selectate de lector, teoriile şi modelele de actualitate.”
Camelia Strete, Training Manager - Toyota Romania
”Util, aplicabil şi uşor de aplicat, interesant. Mi-a plăcut. Felicitări!”
Lavinia Gâlcea, Training Manager - Romstal
”M-a determinat să văd perspective, asupra aceloraşi lucruri diferite şi să acţionez în consecinţă. Aduce plus valoare experienţei mele manageriale şi mi-a stimulat interesul de mai bine, de mai profund, de la good la great!”
Teodora Petre, Training Manager - Ipsos Interactive
”Un instrument de consolidare şi descoperire a echipelor, simplu de folosit, util şi distractiv.”
Dragoș Nicolaescu, Administrator - Visionary Business and Consultants
”Mi-a plăcut seminarul pentru că a fost interactiv, a prezentat un concept generos, aplicabil la mai multe nivele.”
Violeta Luca, Director vânzări - Whirlpool

Ai întrebări?

Nu ezita să ne suni sau să ne scrii, detalii complete de contact găsești în pagina de contact.

CLIENȚII EXEC-EDU

Logo final rosu

Your place to grow

Tip de program

Antrenăm competențe

Nivel

Antreprenor, Middle management

Trainer

Mona Zondervan

Certificări

Certificat EXEC-EDU

Se actualizează
 • Nu exisă niciun un program în lista ta de program, alege unul din secțiunea Cursuri.