Cum luam decizii?

Workshop-ul de 2 zile “Cum luam decizii?” propune o serie de instrumente de identificare, prevenire si rezolvare a problemelor, prin dezvoltarea unor abilitati si utilizarea unor tehnici si perspective ce ii vor ajuta pe participanti in luarea deciziilor.

Obiective organizationale diverse, oportunitati sau provocari cu care ne confruntam zilnic necesita luarea de decizii, iar pentru aceasta sunt necesare aptitudini si abilitati indiferent de nivelul ierarhic. Decizia, procesul de luare a deciziilor, factorii care influenteaza deciziile noastre, modul in care comunicam aceste decizii precum si consecintele acestora reprezinta factori esentiali pentru orice activitate.

“Decizia este o judecata. Este o alegere. Foarte rar este o alegere intre corect si gresit. in cel mai bun caz este o alegere intre “aproape corect” si “probabil gresit” – dar cel mai adesea este o alegere intre doua cai de actiune dintre care niciuna nu este probabil mai corecta decât cealalta.”

Peter F. Drucker – The Effective Executive


Ponderea prioritatilor in munca (PPM)

PPM este un chestionar ce a fost conceput de un grup de cercetatori de la London Business School care revela ponderea prioritatilor curente ale participantilor in ceea ce priveste aspecte relevante pentru modul
in care acestea influenteaza deciziile pe care le iau.

Scopul chestionarului este de a stabili ce este/ce nu este important in ceea ce priveste motivatia in cariera ta la momentul actual. Rezultatul chestionarului PPM va ajuta fiecare participant sa descopere care sunt prioritatile sale in munca, modul cum sunt acestea distribuite si cum influenteaza, de multe ori fara sa ne dam seama, modul in care luam deciziile.

Aboneaza-te la newsletter